Nu var denna jobbarhelg över. Vet ni att jag ger 100 procent på jobbet. Månd 12% Tisd 23% Onsd 40% Torsd 20% Fred 5%.

Fick några kilo strömming av en god vän igår. Men tog inte reda på den förrän idag. Den går lättare att rensa då. Frös naturligvis in en hel del, men jag gjorde några flundror som jag har lagt in. Fy bubblan vad grym jag känner mig då jag står där och rensar. Man kör ju in tummen rätt in i magen på den stackars strömmingen och drar ur inälvorna. Fy vad grym man är. Tänk i går så var den fri och simmade runt i vattnet bland sina kompisar. Och idag så ligger den i stekpannan.

Jag blir sällan sugen på stekt strömming, men då jag äter det så tycker jag att det ändå är så gott. Förrsten vet ni vilken fisk som är rikast? Jo Guldfisken så klart.

Läste just om den stackars kvinnan som blev ihjälbiten av en varg i Kolmården. Fy så hemskt. Jag har alltid tyckt att det är hemskt att vi ska hålla djur instängda bara för att nån ska tjäna pengar på dem. Även om jag kan tycka att det är häftigt att få se dessa djur i verkligheten, för många skulle vi ju aldrig få chansen att se annars. Men inte är det rätt.

 Vet ni varför vargarna ylar bara på natten? Jo, för på dan är det ljust och då ser de kaktusarna.

På tal om djur. Jag har funderat på om vem det är mest synd om: En giraff med halsont eller en tusenfoting med skavsår?

Nä idag blev det bara en massa surr. Nu ska jag ta några av strömmingsflundrorna och åka upp till mor med dem. Det gillar hon säkert. Hon bjuder nog på en kaffeslurk oxå.