Snacka om att känna sig utvilad. Har tillbringat helgen i Barsta och på Rotsidan. Det var så jäkla tyst där så jag skvatt till av plasket varje gång Måsarna tog en Spigg. Inte ens Måsen gav ett ljud ifrån sig. Men tyckte däremot att jag hörde hur Spiggen skrek av panik då de stackarna skiljdes från sin familj och följde med upp i skyn för att sen bli käk. Fy fan vilken skräckupplevelse för dem......

Det sägs att om man t.ex äter stark mat, inte röker, sover mer, stressar mindre, tänker positivt, dricker kaffe och prioriterar relationer så lever man längre. Precis detta har vi gjort i helgen så nu kanske jag kommer att leva lite längre  Men vad hjälper det då tiden bara rinner iväg ibland utan att man gör nåt vettigt.

Tänkte på det då jag väntade på att ägget skulle koka i morse. Plötsligt så hade 6 minuter gått av mitt liv och jag hade bara suttit där på en stol och stirrat ut genom fönstret. Men den som väntar på nåt gott.....för ägg är ju så nyttig och innehåller både mineraler, vitaminer och är en komplett proteinkälla. Så de där 6 minuterna tog jag snabbt igen medans jag åt upp ägget för det är ju bara två tuggor och  kaffet slinker ner medans jag vattnar blommorna, sorterar tvätt och bäddar sängen....Var det nån som sa nåt om kolestrolhalten och stress? Äsch då.....Får väl åka till Barsta nästa helg igen då.

  Att vakna och somna till denna vy kan få vem som helst lugn.  Min header är dessutom tagen i fjol härifrån Barsta.

Rotsidan i Nordingrå är ju bara för häftig.

 Där nere vid bryggan hade vi vår husbil i helgen

                 Lennart tar igen sig efter en lång promenad på klipporna

                                        

Eller varför inte besöka det gamla kapellet från mitten av 1600 talet

                                              

      Man kan ju gå in och bikta sig om det skulle behövas.....

                                 

Så nu har jag laddat för en ny vecka. Ha det gott alla fina människor.