Det blev en lång dag idag, men riktigt bra. Klev ju upp 4.40 för att jobba ett pass på badet. Flöt på som det skulle. Sen så blev det en sväng till Birsta för lite shopping och till min bror i Sörberge som fyller år i morrn, men då jag jobbar kvällen i morrn så fick det bli idag i stället.

En sak har jag lärt mig då det gäller fötter. Det första är att gå inte barfota då du klipper gräs. Gissa om jag gjorde en blunder i går då jag tänkte att mina ömma fötter efter Stockholms vistelsen skulle få gå på skönt grönt gräs. Jag körde gräsklipparen barfota.... Hur jäkla dum får man vara. Jag kommer aldrig att få dem rena igen. Nu är det nog bara klorin som gäller. Men jag har ett par blåsor på småtårna som nog inte tycker att det är okej. Hulken skulle nog bli grön av avund om han hade sett dem.

Det andra är att ha ett par strumpor på sig innanför skorna då man ska prova kläder i en provhytt. Jag har ett par såna där tyg converse skor, inte äkta men ser ju ut som så iallafall. Ja, de är riktigt varma. Väldigt varma, skulle jag vilja säga. Idag då jag provade ett par byxor så tog jag av mig skorna. Och provhytter är inte stora, och inte är det så bra ventilation heller ska jag säga. Oj, oj så jag skämdes. Luktade ju inte godis precis. Jag köpte byxorna, ett par röda lite kortare, som om man väntar högvatten. Jätte fina. Sen blev det en sväng ner till Skokanonen. För nu investrerades det i 2 par nya skor, som andas. Sandaler typ. Ett par platta och ett par med kilklack. Ja det blev lite nytt i garderoben. Nu gäller det bara att ta sig i kragen och rensa ut sånt som jag inte kommer att använda. Men jag har lite svårt för det ska jag säga. För vem vet en dag så kanske.............

Några andra ord istället för fotsvett:  Ankeldricka; Hålfotscider; Klacklemonad; Raggsocksvälling; Stövelpommac; Tåbira; Fotjos.