Jamen då har vi krattat bort löv och fixat på tomten så nu är det bara att köra iväg med det till Majbrasan. Känns så bra och ser så rent ut då man har fått bort allt skit som har tinat fram nu i vår. Det är ju helt otroligt vad mycket löv det finns trots att vi inte har så  många stora träd runt vårt hus. Naturligtvis så måste jag ju ta reda på hur många löv det egentligen finns på ett träd. Hittade  en blogg där nån hade räknat ut att en normal stor ek har ca 1.5 miljoner blad. Ja då förstår man att det blir en jäkla massa löv om man har har ett gäng med träd på tomten. Vet ni vad som hände med Norrmannen som krattade löv?.......Jo han ramlade ner från trädet. 

Sen har vi grillat både i går och ikväll. Gillar verkligen det men....... varför stinker jag så förbaskat efter att ha stått vid grillen. Inte känner jag att andra luktar rök då de grillat. Lyckas tydligen alltid ställa mig vid fel sida av grillen. Men det blåste ju inget, så jag förstår inte....... Oftast så brukar det väl vara gubbarna som sköter om grillningen, men inte hos oss. Fast det sägs att män gillar att grilla därför att de lagar bara mat om det finns en överhängande chans att det kan bli farligt.

 Så nu är det bara till att ställa sig under duschen igen då, för att få bort både rök och vitlöksdoft.

Jag måste bara få visa receptet på min favorit potatis sallad som vi ofta har till grillat. 

                                       POTATISSALLAD

800 g potatis (perfekt om man tar en burk med färdig tärnad potatis) 

150 g fetaost

1 knippe rädisor

1 liten knippe salladslök

2 msk kapris

gröna eller svarta oliver

DRESSING

1 msk vitvinsvinäger

3 msk majs eller solrosolja

1/2 tsk salt

1 pressad vitlöksklyfta

Koka potatisen och låt svalna (eller ta en burk) Skala och skär i bitar och lägg i en skål. Tärna osten, skiva rädisor. strimla löken och varva med övriga ingr. i skålen. Blanda dressingen och häll över.