Tror att det spökar hos oss. Jag tror ju på det övernaturliga och missar aldrig TV pogrammet det okända. Men nu tror jag att vi har fått besök av lite okänt hemma hos oss. Igår då vi satt och käkade kände både L.och jag att det kom som en iskall vind in i köket. Det var ingen dörr öppen eller fönster. Men håret reste sig på oss båda. Vi bara tittade på varann och sa vad i hela friden är det som händer. L. har sagt att han hör ofta konstiga ljud hos oss. Som om det är nån som går på vår övervåning. Själv har jag inte märkt nåt särslilt här hemma, förutom ett par gånger då jag tyckte att det var nån som stod brevid min säng. Men nu har vi bytt sida och då är det lugnt. Men däremot i mitt föräldrahem. Fy bubblan så mycket mystiskt vi hörde där. Egentligen tycker jag att det är spännande, men skulle jag få se nåt så sket jag nog ner mig.

Jag har ju ledigt idag, men herregud, nu har ju snart den här lediga dagen gått. Vem är det som stjäl tiden av oss? Ser fram emot att få krypa ner i sängen ikväll. Har bäddat rent, och det är väl härligt att få lägga sig då, hellst ska sängkläderna ha hängt ute så de luktar så där härligt friskt. Sen om man har en ny tidning som man inte har läst med sig, då är lyckan gjord. I natt får jag en sängkompis av Emelie vårt barnbarn. Så då blir det nog lite småprat istället. Det är oxå jätte mysigt.

Såg en stund på "Olösta fall" med Leif G Persson. Tycker om att lyssna på honom och tycker att han är mycket klok. Men tänk om man hade en karl som satt och flåsade så fort han skulle säga nåt. Det tar ju en sån jäkla tid innan han får fram vad han ska säga. Nä, då skulle jag nog bli galen.

Nu ska jag fixa lite mellanmål tills Emelie kommer, sen ska vi bara ha det mysigt. Ha en fin Onsdags kväll, för det ska jag ha. Det är ju Lill Lördan.