Vaknade tidigt i morse och kunde inte somna om. Då brukar spikmattan vara perfekt, somnar alltid då jag ligger på den. Men ni som har provat den vet att det är inte skönt då man ska upp ifrån den. Det är ju inte lättare nu då jag har nog med att ta mig ur sängen ändå. Tänkte inte på det. Ramlade tillbaks tre gånger innan jag kom upp. Aj,  jämans så ont det gjorde. Måste träna lite på att komma upp ur sängen utan att inplantatet hamnar i armhålan.

Var ner till badis nu på förmiddan och tog en fika med en del av arbetskompisarna. Såååå roligt att se dem igen, och blev så rörd då jag fick sånt mottagande. De är bara för underbara. Träffade även några av Fredags badarna, så nu har den rätta Fredags känslan infunnit sig. Det var ett tag sen jag kände så. Sen blev det en liten sväng på stan. Har ju inte varit på nån mellandagsrea. Och det var väl tur för nu var det ju halva reapriset. Lite fynd blev det. Inget jag behöver men det var ju billigt......:)

Alla vet väl hur hemsk man kan se ut i spegeln i vissa provhytter. Jag var in i en sån idag. Och fick se nåt nytt som hänt. Det var 3 rynkor som hade blivit djupare i pannan, 4 nya små runt munnen, några skrattrynkor som var tydligare. Nåt under käkarna som  hängde. Lite silver som glittrade till i mitt hår. Och sen hade jag ju lurviga ben. Nä nu blir det till att skärpa sig. Köpte lite peeling och nån gegga som ska vara som en ansiktsmask, och en ny rakhyvel. Så nu ska här bli en ny fräsch Annika. Ha en fin Fredagskväll. För det ska jag ha. ♥