Vi funderar på att gå på Bio i kväll och se filmen "hur många kramar finns det". Bra att man kan boka plats själv på nätet. Jag vill alltid sitta långt upp och i mitten. En gång då jag ringde och då han som tog emot beställningen frågade vart jag ville sitta så sa jag: I baksätet. Hmm inte så smart svarat kanske....Men om nu inte filmen är nå bra så får jag väl roa mig med att göra skuggfigurer mot filmduken istället. Jag är en fena på det förstår ni.

Idag är det söndag och då ska man ju helga vilodagen eller hur? Möjligen så blir det en liten promenad för att kolla efter svamp. Nu menar jag inte fotsvamp förstås utan såna som det påstås finnas i skogen. Är verkligen inte duktig på det, men får väl ta fram svampboken.

På tal om helga vilodagen så är det en sak som stör mig, och de är Jehovas vittnen som irrar runt och knackar på hos folk oftast på Söndagar. Jag accepterar dem och alla andra som har sin religiösa övertygelse. Jag har oxå en tro. Men har valt att inte tillhöra nån församling. Förresten så finns det nog ingen församling som passar in på det jag tror på. Men det finns ju alltid knep för att slippa ta nån diskussion med dem. Jag kör med den här varianten, då de ringer på så öppnar jag och säger: Hare krishna, hare krishna, hare rama, rama hare, rama rama, krishna hare osv. Jag lovar att de vänder väldigt snabbt. Eller så håller man upp två gafflar framför ögonen för då ser det ut som att de sitter i fängelset. (förlåt) 

I morrn så öppnar vi upp bassängerna igen efter en stor renovering av omklädningsrum och med det nya kassa/in och ut passage systemet. Hela huset är som Fort Knox nu. Känns lite pirrigt innan vi vet att allt fungerar. Funderar på att tatuera in texten LUNCH STÄNGT i pannan så har jag en ursäkt om det går åt pipsvängen. 

Nä nu blir det svampskogen för jag måste nog korta ner tiden jag tillbringar vid datorn lite, för igår dubbelklickade jag på fjärrkontrollen då jag skulle byta TV kanal.

En klok sjuåring sa följande:

Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. det viktiga är att man har SAMMA FÄRG PÅ HJÄRTAT