I går blev jag så glad. Från December så har vi ingen sol på vårt hus. Men så i går då första solstrålen kom in genom fönstret, då blev jag så lycklig. Jag tog mig en riktigt långpromenad, och tyckte allt kändes helt okej.Det enda som inte kändes så bra var  att alla andra som också tog sig en skön promenad gick om mig. Det är jag inte van. Är så rädd för att halka, men det ska inte bli nån vana detta att bli omkörd. Tänkte på vad många olika sorters djurspår man ser nu då det är snö. Men det är sällan man ser nåt djur. Häftig tanke att det finns så många djur nånstans där i skogen som kanske iakttar en utan att man vet om det.

Så nu kommer jag att få mer och mer sol på mig. På sommaren lyser solen in i sovrummet ända till minst 23.00, då är man ju inte alltid lika glad. För jag kliver upp 4.30 då jag har tidig morgon på badis. Oj. ena stunden är jag så positiv och glad för att i nästa mening låta gnällig. Men summan av kardemumman är att jag ÄLSKAR solen. Då jag får sol på mig då blir jag en SOLSTRÅLE.

Det finns en reklamfilm som frågar vad gör du om du får oväntat besök? Jag har just kommit på vad jag gör. Jo jag skyndar mig in till toaletten för att se till att den är fräsch. Fick nyss besök av en arbetskollega och då kom jag på att det är det jag alltid gör. För jag tror att en toalett säger en hel del om vem man är som person. En äcklig toalett är inte trevlig. Men nu har jag blivit lite uppdaterad om senaste nytt från badis. Så roligt att få sitta och surra lite. För det är ju lite därför jag skriver här, det blir liksom istället för det snack vi har i personalrummet.

Ska inte skriva nå mer nu. Men det blir nog en promenad idag oxå även om inte solen skiner idag. Ha en fin dag för det ska jag ha.