I går bjöd Samhällsförvaltningen oss på en tur med Ådalen 3 som tog oss på en mysig färd uppströms Ångermanälven via Sannasundet upp till Högakustenbron och in i Norafjärden. Vi åt en fantastiskt god Skärgårds lunchbuffé och hade en helmysig dag med sol från en klarblå himmel, tyvärr blåste det lite väl mycket.

Nu har jag åkt denna tur många gånger och sett den vackra naturen så jag kunde roa mig med att kika lite på mina medpassagerare istället. Då det var så soligt så hade de flesta solglasögon på sig. Det var just det som roade mig....Visst är det lite konstigt att då vi ska köpa vanliga glasögon så provar vi och tänker verkligen till innan vi köper dem. Men då det gäller solglasögon så är det kanske modet eller kanske prislappen som avgör. För visst finns det dom som har några otroliga skapelser på näsan. 

Men nu har jag läst på och förstår varför det egentligen är så.....Jo...

Innan du köper dig ett par så måste du kolla upp om du har starka käklinjer, runt ansikte, ovalt ansikte, fyrkantigt ansikte, avlångt ansikte, hjärtformat ansikte, diamantformat ansikte eller triangelformat ansikte? för se det är det som avgör vad du ska välja....Alltså en hel vetenskap, så det är ju inte konstigt om det blir lite fel. 

 Jag började plocka fram några av mina solbrillor. Varför har jag så många? Passar de dessutom verkligen min ansiktsform? Äsch skit det samma...De funkar och det är ju så skoj att välja ett par efter humör.

Hmmm....

Nu är det sommar på riktigt då man kan åka med Ådalen 3

(lånade bilden från nätet då jag tyckte den var så fin och dessutom spegelblankt)

 Ville ta ett foto på mina fina kollegor men....det var nästan omöjligt då det blåste så jäkligt.

Men till slut så lyckades jag....Så här är nu Jessica, Kerstin och Anneli och de tillhör verkligen de som passar i sina solbrillor. Finaste brudarna.

Men nu så har jag bara 2 dagar kvar sen så är det äntligen SEMESTER. För hur mycket man än älskar sitt jobb och sina fina kollegor så ska det bli sååååå skönt med en sammanhängande ledighet. JIPPI!

                                         KRAMEN