Martin Timell KOM HIT!!!! Skulle vilja ta ett snack med den mannen. Hur kan han tapetsera på 40 minuter????? Jo, jag skrev sist att det gick bra för mig, visst det var sant. Men då jag gjorde ett test och smetade lite tapetklister på väggen så såg det ut som värsta Atlanten stormen på väggen. Så bara att inse ett lager tapeter till måste bort, eller två. Men nu jäklar är jag nere på originaltapeten som är en ful randig sak med bård. Så det kommer att bli en väldans skillnad då jag väl får upp vår nya ljusa fina. Håller som bäst på att spackla, och nu får faktiskt L. också vara med om han vill. Men så typiskt att det blev värsta snöstormen inatt och nu på morgonen och vem har snö jour på hans jobb tror ni?Ja just det Mister L.

Det är tur att man har fantasi, för gissa vad många olika köksredskap som har kommit till användning. En filé kniv är suverän att ta bort tapeter bakom element. Jag frågade nere på färg affären om jag kunde ta och blöta upp väggen lite med vatten så att det skulle gå lättare. Men NEJ inge vatten på väggen. Men så igår började jag fundera på vad han egentligen sa. Jo,inget vatten men vi har en flaska här som du blandar i vatten och som du sen kan spraya på väggen. VA???? Ja så då åkte min rosa vatten flaska som jag sprayar blommorna med och vips så bra tapeten lossnade och inte kostade det nåt heller.

Undrar om tjänsten som påve fortfarande är ledig? Tänkte söka den annars. För påvens jobb är ju att vara länken mellan människan och Gud. Eftersom jag har haft ett höjdar jobb på min stege ett par dar nu så har jag ju varit bra nära gud.   Och jag har nog bara svurit en enda gång på hela tiden. Det må väl vara en merit. Men om jag tänker efter så vill jag nog inte ha den där fula mössan som man tydligen måste ha, sen får man jobba tills man är minst 85 år om man inte säger upp sig själv förstås. Förresten vet ni varför Påven duschar i badbrallor? Jo, han vill inte se ner på en arbetslös.

 Nä nu drar det ihop sig som pojken sa då han badade i kallvattnet....... Nu har nog spacklet torkat, så då är det bara resten kvar. På återseende.

   Nu har jag kommit ner till originaltapeten. Så jag ser ljuset i tunneln. Men visst fan var den ful?