Tänkte ta mig en behövlig Happy hour. Alltså en liten tupplur efter att ha varit ute i snösvängen på förmiddagen. Jag måste tyvärr inse att ålder inte bara är en siffra. För då jag skulle ta på mig mina täckbyxor i morse så knäppte det i knäna men inte bältet. Dessutom så gör det ont i allt som fungerar och det som inte gör ont fungerar inte. Tur att man inte går ut på dans så ofta nuförtiden för om jag skulle vicka höften åt höger så kanske den blir kvar där.

Okej, jag överdriver kanske lite. För egentligen så tycker jag att det är rätt så skönt att skotta för man får ju både motion och frisk luft. Dessutom så smakar ju kaffet så gott då man sen kommer in. Om man bara kunde ge sjutton i att ta en kaka till. Men jag har lösningen på det tror jag. Antingen så  får man ge sjutton i att ha kakor hemma eller så bakar man bara kakor med äckliga namn. Det finns alltså kakor som har de mest konstiga namn man kan tänka sig. Det här några som jag hittade recept på: 

Mollusk kaka, Tuppkaka, Likbleka fingrar, Spindelägg, Bättre än sex kaka eller de vanligare Dammsugare och Finska pinnar. Hur sugen blir man egentligen? Då är det nog bättre med en frukt istället. Förresten visste ni att man säger inte Blodapelsiner längre. Det är för otäckt med ordet blod så nu heter det Röda apelsiner istället??? Inte tror jag att man åt mindre förr i tiden då de hade namnet Blodapelsiner.

Jamen nu börjar den här helgen lida mot sitt slut. Det har trots skitväder varit en bra helg. I går var vi och såg på lokal Revyn "på bettet" De får fullt godkänt. Det innehöll både vacker sång och så fick vi dra på smilbanden. 

Men nu hoppas jag att Lennart har fixat kaffe och nåt gott till.....en Röd Apelsin t.ex.