Blev lite inspirerad av vår dotter som klär om några möbler. Har en gungstol som jag skulle vilja snygga till. Kom då att tänka på varför en målare tapetserar och en tapetserare klär om möbler??? Skall kolla om jag hittar nåt tyg på extra pris. Varför heter det extra pris då det är billigt????

 Jag fick tid hos frissan idag. Då jag satt där så kliade det på benet. Då känner jag att mina ben är som en kiwi. Ni vet då man har rakat benen så blir det liksom stubb då det växer ut. Kom då att tänka på vår son staffan då han var liten så skulle han testa allt, ville veta hur saker och ting fungerade. Är nog likadan idag egentligen. Iallafall så kom jag ner en morgon då han sitter med min noppmaskin (en sån där mackapär som tar bort noppor på kläder) och rakar ett gäng med kiwi. Skulle bara testa  sa han. Jorå det funkade. De blev släta som en barnrumpa. Han undrade oxå om pensionsfrukt var sånt som pensionärer tycker om.

Nu har jag sett ut en julgran. Såg den då jag tog mig en cykeltur. Då slog det mig att vi kanske inte kommer att få hit några fåglar nästa år. Tänk om de struntar i att göra sig det besväret att flyga till Sverige nu då vi har sånt skitväder den här sommaren. Men just nu ser det lovande ut. Både utanför fönstret och enligt SMHI och YR. Blev så glad då jag såg väderlekskartan så jag tänkte åka ner på stan och köpa mig ett hopprep. Det får gärna bli så varmt så jag måste använda en stekspade för att klä av mig. Bara de håller vad de lovar.

Idag har jag tagit ett beslut och det är att strunta i att ha en matta framför diskbänken. Varför har man det egentligen. Jag sölar ju hela tiden så den är alltid skitig.  Förr hade man väl mattor för att det var dragit och kallt på golven. Dessutom är det ju alltid jag som kör tvättmaskinen.  L. använder den inte för det finns ju ingen fjärrkontroll.

Oj så surrigt det blev idag om ditt och datt.