Om jag just nu hade suttit i personalrummet vad hade jag pratat om då.......Jo, då hade jag förmodligen berättat om min mammas katt som tryckte på hennes trygghetslarm i går natt. Min mor är 85 år och bor själv. Hon har detta larm brevid sängen på ett bord. Så vaknade hon i går natt av att nån ropade hennes namn. Inga-Greta, Inga-Greta du har larmat hur mår du? Nyvaken som hon var så tog det lite tid att fatta vem det var som ropade. Men så kom hon på vad det var och svarade. Nej, nej inte jag det är katten. Misstänker att nattpersonalen fick sig ett gott skratt. Men nu vet vi att den fungerar i allafall.

Jag vet att jag inte är ensam om att störa mig på all reklam på TV. En del tycker jag är riktigt underhållande som ICA reklamen och ÖB:s. Ikano banken har börjat med nåt så jäkla dumt. En karl som klär av sig till bara kalsongerna sen sparkar han ut väggen och går ut i snön?? Är jag dum eller... fattar ingenting. Eller det där fåret som Tele 2 har. Hugaligen säger jag.

Av barn och fyllehundar får man höra sanningen. På badis träffar jag ju massor av barn och får höra så många härliga kommentarer. Som tjejen som stod i kassan med sin mamma och sa - Mamma kan inte bada för hon blöder i stjärten. Eller hon som sa med hög röst - kolla vilken tjock tant och vilka långa tuttar. En liten kille satt på en bänk och åt en bulle så frågade han -tro hur många smulor det finns i en bulle? Eller mamman som frågade sin dotter om vad hon tyckte om den nya badräkten hon hade på sig. Tjejen tittade länge på henne  sen sa hon  -Tja den är väl inte så ful. Den var iallafall fin på affärn.

 I eftermiddag blir jag bjuden på mat hos stora syster som fyller år. Lyx i vardan. Slipper laga mat själv. Men fram tills dess så ska jag försöka ha en bra dag.

ATT TA MEDICIN ÄR INTE ROLIGT MEN ATT HA ROLIGT ÄR BRA MEDICIN