Nu har jag släppt fångarna loss. Nu får jag sova utan BH på natten såååå skönt. Efter operationen så ska jag ha en sport BH  på mig dygnet runt i 8 veckor, men nu så räcker det om jag har den på dagen. Kändes lite konstigt ska jag säga, kände mig så naken. Jag känner mig så trygg då jag har den på mig. Litar på att den håller allt på plats. Så i natt har jag inte vågat röra mig. Men jag ska börja jobba om en dryg vecka så nu måste jag bara komma igen.

Varför känner jag mig orolig över att folk på TV:n ska göra bort sig. Som igår då Sean Banan och Torsten Flinck skulle sjunga på melodifstivalen. Usch, jag hade en knut imagen. För vad i fridens namn har de där att göra. Lika så då Carola öppnar munnen och ska säga nåt i programmet the Voice. Sjunga det kan hon, men inte prata. Så jäkla pinsamt. Men då kommer den där känslan igen. Jag tycker så synd om dem. Har de ingen självinsikt. (det är min blogg jag får säga vad jag vill)

Likaså alla dessa matprogram. Om de går på TV så är det helt okej, men på radio. På lokalradion så lagar de ofta mat. Men Herre Gud, jag ser ju inte vad de gör. Helt ointressant. Äckligt då de smackar och håller på, tror de att vi tror att maten är godare då. Även om Per Moberg är grisig i köket så gillar jag det programmet. Riktigt underhållande. Men det  är kanske för att jag själv har lite kaos omkring mig då jag lagar mat. Men resultatet brukar bli så bra. Lennart brukar ge mig 10 gafflar av 10 möjliga. Ibland får jag bara 9 men då har han inte fått nån öl till maten.

Oj, vilken gnällig start den här Söndagen fick. Men nu har jag gnällt ifrån mig så det kan bara bli bättre. Ha en fin Söndag för det ska jag ha.

Det är fler vardagar än Söndagar i veckan