Alla pratar väder men ingen gör nåt åt det brukar man ju säga.  Visst är det konstigt att det alltid är ett EXTREMT snöoväder nuförtiden. Förr då sa man bara att det skulle komma rikligt med snö. Dessutom är det alltid trafik kaos då det snöar. Det måste ju bero på nåt, det väl de där långtradarna som kommer från bl.a Polen som ställer till det med sina blankslitna däck. Nä jag säger då det, ta fram sparken, fukar alltid och är billig i drift. Sen kan man faktiskt sätta en plog där framme om man vill.

I går lekte mina två hjärnceller skrubbleken. För det första så kokade jag potatís till min mamma för jag är lite rädd att hon ska somna och glömma plattan på. Ja vad händer tror ni? Jo då jag har kommit halvvägs hem så slog det mig att: slog jag av plattan?? Bara att vända tillbaks och mycket riktigt plattan var på. Sen då jag kom hem så kollade jag på skvaller Anitan om någon hade ringt medans jag var borta. Jorå det var ett mobilnummer jag inte kände igen. Så jag kollade på Hitta.se för att se vem det kunde vara. Det var till Annika Sohlin........men vad fan det heter ju jag. Hade glömt att jag hade ringt hem till L. för att tala om vart jag hade gått. Oj,oj hur ska detta sluta.

Sitter och håller tummarna för att vår son ska få sina flygbiljetter så han kommer hem i morrn. Han är ju fartygs elektriker och då är det rederiet som ska fixa så de anställda kommer hem då skiftet är slut efter fyra veckor. Fungerar väldigt dåligt ska jag säga. Han skulle egentligen ha varit hemma som i går. Nu är han en väldigt lugn och sansad person. Men jag måste säga att det sms han skickade igår var inte lämplig läsning för barn och religiösa. Mest synd om Emelie som längtar så efter sin pappa, men hon ska sova över hos oss i morrn så vi får väl hitta på nåt extra roligt istället. Så om det nu är mer stavfel än vanligt här så beror det på att jag håller båda tummarna samtidigt.

Hörrni vi hörs snart. Kramen.

   .