Måste bara få säga hur roligt jag tycker det är då ni skriver kommentarer. Hoppas bara inte att ni blir ledsen då jag inte alltid svarar.Men jag läser dem och blir JÄTTE glad.

Jag är  ju väldigt skrockfull. Lägger aldrig nycklar på bordet osv. Här om dan hände nåt som gör mig lite fundersam. Hade för nån vecka sen skrivit ut biljetten från Ving och lagt den i en låda där vi även har andra viktiga papper. Så i förrgår skulle jag ta fram den och kolla lite tider, då är den borta. Har letat på alla tänkbara och otänkbara ställen. Men nix....  Ingen katastrof kan ju skriva ut en ny. Så det gör jag, men då jag klickar på skriv ut knappen så slocknade datorn. Huvudsäkringen hade gått. Jag gör så ett nytt försök. Som ni vet så är det ju inte bara ett papper som kommer då man skriver ut en biljett utan först kommer minst tre stycken om alla regler som gäller. Så det kom ut tre papper men själva biljetten kom aldrig, det blinkade hej vilt av lampor på skrivaren, som förresten är ny. Efter mycket om och men så fick jag i gång den. Men är det meningen att vi inte ska ha nån biljett? Så småningom så kom den och 12 stycken till.  Sen skulle vi förbeställa från taxfree katalogen. Jaha då var den borta. Finns bara inte.

Så nu känns det som att det är nån som försöker tala om för oss att vi inte borde åka. Hmmm.....  Nu får jag lite på min skyddsängel som jag alltid har vid min sida.

Då jag var och fixade ett nytt leg igår så fick jag lite bannor för att jag har lagt till ett h i mitt efternamn. Det gjorde mamma redan då jag var liten. Så det har jag fortsatt skriva. Min bror skriver originalet, och mina systrar är ju gift. Så nu känner jag att jag måste börja jobba på att skriva mitt namn utan H. Hon nere på polisen menade att det kan bli väldiga problem om jag glömmer bort mig då jag är utomlands och skall skriva på nåt papper. Hittills har jag alltid tänkt mig för, men rätt som det är så kanske man glömmer av sig. Så hädanefter så heter jag Solin och inte Sohlin. Oj,oj inte lätt lära en gammal hund sitta.

Nu är det bara att hurta ner till alla badsugna Påsklovsbarn. Ha en fin dag.