Åter en underbar dag i solen. Vi fick följa med vår son Staffan och hans familj på en skoter utflykt. Vi grillade och bara myste. Konstigt egentligen att förr då åt man inne och sket ute, idag skiter vi inne och  äter ute. Jag känner i mitt ansikte att solen har tagit. Härligt om man kanske får lite färg. Det är kanske sista helgen som man kan vara ute på isen.

 Tyvärr så lyckades jag göra en vurpa igen. Stod på en brygga för att jag skulle ta ett bra kort av familjen, då jag klev utanför och damp ner i isen. Jävla skit!!! Jag slog nacken, så nu kan jag knappt vrida på huvudet. Fattar inte att jag har blivit så jämans klumpig.

Angus vad är det? Fick googla för att ta reda på det. Hade faktiskt aldrig hört talas om det,  Har ju sett reklamen där Burger King säger att de har Angus kött i sina hamburgare. Men nu har jag lärt mig nåt nytt. Det är en biffko som är svart och utan horn. Väldigt mört och fint kött. Men jag tolkar det som att det är framförallt Argentina eller Skottland som har dessa djur. Men ska vi inte äta Svenskt kött?

Nä nu ska jag ta och ställa mig i duschen. För fy vad det luktar rök av en då man har gjort upp eld och grillat ute. Sen kanske min nacke mår bra av lite värme. Ha nu en skön Söndagskväll för det ska jag ha.

Här är några blider från vår utflykt.