Ät och svälj nu är det helg. Dessutom skiner solen till och från idag så jag borde ju vara ute egentligen. Men än är det inte försent. Har ett gäng fika sugna småtjejer här just nu. De är Lady Gaga fan, så nu är det bara det som gäller. Lika bra att man dra sig undan en stund. Underbart att få ha ett av barnbarnen så nära att hon kan springa över till farmor då hon får lust.

 Jag träffar så många människor nere på badis och får ofta en trevlig pratstund då det finns tid över. Ibland brukar jag skriva ner vad de sagt på små lappar om jag tycker att det är nåt klokt som jag vill komma ihåg. Så ibland ligger det en hel del skrynkliga små lappar i byxfickan.

Hittade just en sån lapp. Det var en äldre herre som ofta besöker oss  på Onsdagskvällarna, för då är det ett gäng bastugubbar som brukar träffas. Han sa att det är så roligt att få träffa dem, de är som en bukett med olika blommor. Ingen är den andra lik, men då de nu sitter nakna så är ändå alla lika. Man kan ju inte då se vad de har för yrke eller om de är arbetslösa, rika eller fattiga. De diskuterar alltid nåt som har hänt i stan eller uti världen. Han liknade dessa bastuträffar med lumpen eller då han gjorde repmöte. Då var alla lika. Men efter nån vecka då han mötte en av dessa killar i en vräkig Merceders så hälsade han inte. Då han fick på sig slipsen och satt bakom ratten i denna fina bil, så tyckte han att han var lite förmer.

Jag tror att det vore jätte bra om alla skolor hade skoluniformer, då skulle det kanske vara mycket mindre mobbing.

Nä nu ska jag nog ta mig en liten motionsrunda, tog en bild från vårt fönster i morse. Visst har jag en fantastiskt fin utsikt. Så härligt att ha nåt att vila ögonen på, man blir glad.