Jag får en massa mail från olika företag som  vill sälja både det ena och det andra. En massa skit förstås, men nyss fick jag ett som var rätt så komiskt faktiskt. Det var från Dagens PS.se som ville sälja resor Från New York. Det är kanske  läge för det just nu eller......inte många flyg som går därifrån även om det finns massor av människor som inte önskade nåt mer än att få flyga ifrån stormen Sandy.

Dåligt väder ser alltid sämre ut genom fönstret. Det brukar stämma men inte idag. Då jag skulle gå hem så såg det ut som att det bara snöade, men skit vad jag bedrog mig. Det fanns inte en fläck på hela mig som var torr då jag kom hem. Blöt snö och till det blåst  är nog det värsta vädret. Först försöker man hålla sig ifrån vattenpölarna men så efter ett tag inser man att det spelar ingen roll, man kan bara inte bli blötare, så då plumsar jag vidare i varenda pöl. Men det är såna gånger man uppskattar att man har ett hem att komma hem till och torra kläder att sätta på sig. Ja tänk att vi pratar alla om vädret men vi gör ingenting åt det.

Det är en viss konst att älska Måndagar. Framför allt då man blir väckt kl 4 av ett rådjur som går ute på gatan och bölar. Sen är man ju född nyfiken så jag måste ju upp och kika lite mellan persiennerna om det verkligen är ett rådjur. Men nu har jag ju snart klarat av den här veckans första dag så då är det ju snart Fredag igen.

Är lite sur för vi har alltid haft stängt på Alla helgons dag, men nu ska vi först ha öppet längre på Fredagen före sen hela Lördagen. Jaha och vem åker på att jobba tror ni? Just det Badtanten.

Nä nu ska jag ta och koppla av med lite Wordfeud, det lessnar jag nog aldrig på. Men måste bara få säga nåt klokt jag hörde idag och det var: det finns inga misstag utan bara erfarenheter.  Så sant.

Drömmer mig tillbaks till en av  våra utflykter i somras.