Två dagar kvar sen LEDIG. Men jag ser fram emot att få komma tillbaks till badis i Augusti, för vi håller ju på att total renoverar omklädningsrummen och en ny reception m.m. Så det blir som att komma till en ny arbetsplats. Men nu ska jag ha semester först.

Måste säga att det känns verkligen som sommar nu. Vi har haft riktigt varma och soliga dagar och även om det regnar nu så är det varmt. Precis som det ska va. Men vissa saker kan ju  ge en ännu mer sommarkänsla.Som tex "sommar pratarna" på P1. Bara jag hör signatur melodin så blir jag lycklig. Tycker att det är så roligt att lyssna då kändisar eller vanliga människor berättar om sina liv. Ungefär som att läsa era bloggar. Alla har vi ju varit med om så mycket som man inte tycker är nåt märkvärdigt förrän man börjar berätta om det. Så det kommer att bli en del radio för mig i sommar oxå.

Sommar luktar inte bara blommor och hav utan även koskit. Kom just att tänka på några barndomsminnen. Vi hade en granne som vi fick hjälpa på eftermiddagen med att ta in korna för mjölkning. Då de skulle passera en trafikerad väg så fick vi äran att ställa oss och stoppa trafiken. Då kände man sig betydelsefull minsann. Men det som var roligast var om nån av korna sket på vägen. För då bilarna sen körde över det så stänkte det och man fick hålla sig undan. Ibland hann man inte och det var ju "skitkul". 

Hade hört att i Indien så smörjde kvinnorna in sitt hår med koskit för att det var så snyggt och som vi trodde nyttigt för håret. Jag ville ju ha långt hår snabbt. Ja självklart testade vi det oxå. Kan tala om att min mamma inte blev glad.  

Sen hade vi en vit Angora katt som hette Snövit. Min bror var väldigt mycket för att testa det ena och det andra. Så han ville kolla hur en katt reagerade om man kastade ner henne i utedasset. Det var ingen Snövit katt längre, Fy fan vad katten såg ut och luktade. Och innan min mamma fick bort bajsklumparna i den långhåriga pälsen. 

En annan gång plockade han älgskit som han stoppade i byxfickorna. Han skulle leka att det var köttbullar. Men ni kan förstår vad som hände då de låg där i byxvärmen. Uj, uj.

Nä nog med skitsnack nu. Nu kör vi de sista två dagarna innan SEMESTER.