Måndagmorgon och det känns helt okej, för jag har en bra vecka framför mig. Ledig både Onsdag och Fredag. Ute skiner solen men det är 12 grader kallt. Skrev lite om gamla minnen igår och kom just att tänka på då vi var små så hade vi bara ute dass. Hur roligt var det då det var svinkallt på vintern. Dasset låg i vår ladugård så det var en bit att gå (springa). Visst kunde vi sitta på pottan, men det blev man ju snart för stor för. Den avändes senare för att fixa till frisyren på brorsan. En riktig pottfrisyr. Vi brukade ha besök av en släkting som var ett riktigt yrväder, hon hade en Löfbergslila kaffeburk med sig då hon kom som hon använde som potta. Kan inte låta bli att tänka på det varje gång jag ser det kaffemärket. Idag finns ju inte såna kaffeburkar.

Har ni sett vilken fantastiskt fin nymåne man kan se på kvällen, med Venus alldeles brevid. Ser ut som att nån har målat dit dem. Jättefint.

Läste lite rubriker på Aftonbladet och såg att Meryl Streep fått en Oscar, det var 30 år sen sist. Jag tycker sååå mycket om henne, så det var jätte roligt. Läste även att en av deltagarna i Big Brother har hoppat av. Nu ser jag verkligen inte på sån skit. Såg första året då det sändes och var nytt. Men iallafall så verkar det vara såå synd om henne hon kände sig som ett djur i bur. Men hallå.... är det inte frivilligt att vara med. Har de inte anmält sig själva. Visste de inte vad programmet gick ut på???

Många som är förkylda nu. Peppar,peppar ta i trä så brukar jag klara mig. Minns inte då jag var förkyld sist. Men vet ni att det är omöjligt att nysa och blunda samtidigt. Det tänker jag testa nån gång., för jag tror att jag fixar det.

Nä detta går inte för sig, nu ska jag ta och fixa till mig innan plikten kallar. Har kvällspaset. Ha en fin Måndag får det ska jag ha.