Tjo flöjt vad tiden rinner iväg. Har nu inte bloggat på snart en vecka. Men det är ju så då man har roligt sägs det. Skrev att jag skulle på fest i Fredags, och så var det ju. Men jag måste vara ärlig och säga att den var väl inte så där super bra. Om man har bokat till ett sällskap så tycker man att de borde vara förberedda med mat så det räcker och personal som jobbar. Så där blev det tummen ner.

Men så fyllde jag år i Söndags och det var desto trevligare. Fast det jag gläds mest åt är att nu jävlar får snön sig en ordentlig omgång. Ajöss med den.

En träff med mina brösttjejer har jag oxå hunnit med. Vi planerar för en hel kväll innan semestrarna börjar. Kul.

Det är lite lugnare nere på badis nu så vi ska passa på att åka på en sk. studieresa men övernattning. Vet inte riktigt vart vi hamnar, men kul ska det bli. Sen brukar vi varje år ha nåt som vi kallar för Östanbäcks open, som äger rum hemma i chefens tädgård. Då är det femkamp och grillning som gäller och den som vinner får äran att vara Simhallens absolut bästa femkampare i ett helt år. Har aldrig vunnit, men nu laddar jag, för jag har några veckor på mig att träna. Jag gillar inte förlora.  

Det låter som om jag bara tänker på nöjen, men det är livet självt som egentligen är den verkliga festen. 

Ni som känner mig vet att jag gillar att ta reda på fakta om allt möjligt, och idag råkade det bli fisar. Vet ni att en genomsnittlig människa fiser 13.4 gånger per dag och det är en halvliter gas. Så om man lever tills man är 90 år så blir det 16.400 liter eller 16.4 kubikmeter. I Finland tävlar man årligen om vem som kan släppa den med högsta ljudet. I fjol vann en som lyckades få 78.9 decibel. Dessutom är det vetenskapligt bevisat att de som fiser ofta har lägre blodtryck. Så fis på bara, det är nyttigt.

Det var en gammal man och hans gumma som var i kyrkan på högmässa, då gumman viskade till sin man: -Jag har släppt en tyst fis, vad ska jag göra? Ta och byt batteri i hörapparaten, fick hon till svar.

                           Hörrni !!! Ha det bra så länge.

                                                         

                          

                        Har lånat bilden från www.billerbloggen.com