De flesta har väl nån gång varit irriterad på de män som envisas att stå och kissa då de besöker en vanlig toalett. Då vi nu har varierande arbetsuppgifter nere på badet så ingår ju även städning av toaletter. Det är helt okej, men visst tycker jag att det är äckligt då det är kiss både här och där. Men nu läste jag ju nåt som kanske skulle kunna vara en lösning på problemet:

 Det var en man som gick till apoteket för att få 6 tabletter viagra, men ville ha dem delade i fyra delar. Jamen då kommer de inte att ge dig full erektion sa apotekaren. - jag är 96 år säger mannen. Jag vill inte ha erektion, jag vill bara att den sticker ut så långt att jag slipper pissa i mina tofflor.

Så nu återstår alltså bara ett litet problem .... hur ska jag få dessa gubbar nere på badis att ta detta lilla piller?

Nu ska ni män som läser detta inte tro att det är så himla snyggt inne på damernas toa heller. Även om vi sitter fint, så har många svårt att pricka papperskorgen, det mesta ligger på golvet, och då menar jag inte bara papper. Dessutom så finns det ju alltid en sanitetspåse men.....jag tror att många kvinnor tror att det är en hundbajspåse. 

 Förresten läste att det finns hundbajspåsar med citrondoft. Fan vad smart, men kastar man inte den ganska snart efter att man plockat upp skiten. Så då spelar det nog ingen roll vad påsen luktar. Då vore det bättre om det fanns sanitetspåsar med citrondoft eller..... 

Nu ska jag ta och mata snabeldraken, den börjar nog bli hungrig nu då det var ett tag sen den fick nåt i sig. Lovar att det finns gott om snabelmat hemma hos oss nu. Men som nån sa: Dammtussar kan var ett tecken på att något trevligare har gjorts.

                          Ha en fin Fredag och helg.