Tänk vad skönt det är med en eftermidagslur. Då jag har haft en sån där okristligt tidig morgon så slutar ju jag 14.15. Då är det så skönt att få ta igen sig i en halv timme. Men inte mer, utan en halv timme räcker. Jag tycker att de länder som har siesta är så kloka. Man laddar verkligen batterierna om man får ta igen sig en stund på dan. 

Igår fick jag min Postureväst. Har bara testat den en stund. Visst blev man rak i ryggen och magen såg plattare ut. Även mungiporna gick uppåt, så jag såg gladare ut. Eller......Jag tror att anledningen till att jag blev rak i ryggen var att det skavde så under armarna, så om jag böjer mig fram så gör det ju ont. Så den där gladare minen är nog en grimas. Men jag ska ge den en chans, med en tröja under så kanske det känns bättre. Ni ska få höra senare hur de har gått. För antingen har jag blivit lurad av reklamen igen eller så kommer ni att bli avundsjuka på min nya hållning.

De flesta tycker ju att tiden går så fort. Det är ju Måndag och Fredag hela tiden. Har funderat lite på varför. Förmodligen är det för att vi har ett så inrutat liv. Allt går på rutin och efter klockan. Då vi är ute och reser så kan jag tycka att vi hinner med så mycket på en eller två veckor. Man kollar väl inte på klockan hela tiden. Sen gör man lite olika saker, så det blir inte så enformigt.

När jag kollar på foton vi tagit så känns det så overkligt att just nu så sitter den där kvinnan förmodligen fortfarande och försöker sälja sin frukt i Indien. Eller han som stod och tvättade kläderna i en pöl med smutsigt vatten. Det är som att man bara har sett det på en film som nån har fejkat ihop. Oj, vad jag tycker det är roligt att resa. Bäst är det då man vet att det är snöoväder här hemma och man ligger på en strand i Thailand. Det är livet det.