Nu tycker ni kanske att jag är lite kroppsfixerad då jag fortsätter prata om magdaller osv. Men det är en sak jag inte förstår...kanske är jag lite dum, men varför heter det sexpack? Ni vet de där rutorna som de flesta karlar drömmer om. Sexpack för mig är  detta:

Men det kanske är så att männen tror att vi kvinnor går igång och blir lite små till oss då vi ser dessa kasslermagar. Nu har jag ju en gubbe som inte gillar träna, och hans mage ser mer ut som en sån där fitnessboll (den mindre varianten) trots att han inte är glutenintolerans. Men jag tycker att den är rätt så okej och älskar honom för den han är och inte för hur hans mage ser ut.

Bildresultat för fitnessboll

 Men om jag nu nån gång skulle få för mig att jag vill ha en gubbe med de där rutorna på magen så är det ju lätt fixat. Ni har väl hört talas om Norrlandsmetoden? På mindre än fem minuter så sitter sexpacket där som en smäck.

Nu har jag fått låna bilden från nätet då Lennart inte hade lust att ställa upp idag?????? Men det är ju faktiskt bara Söndag och jag tror säkert att det kan bli lite rutor till Midsommar istället....

Ja, det blir inga fler funderingar från mig här på bloggen idag. Men ha nu en toppen fin midsommarvecka och en sak kan vi vara helt säker på och det är att det kommer att bli väder på midsommarafton även i år.

                               KRAMEN PÅ ER