"Ingen bidrar i så hög grad till underhållning i ett sällskap, som de som inte är där"

Kom att tänka på detta i natt då jag kröp ner i sängen efter en toppen trevlig kväll. Vi är några "tjejer" som träffas ungefär varannan månad för att äta och dricka gott men framför allt prata, prata, prata...skvallra......Tänk att vi kan sitta i 7 timmar och prata konstant.....Inte en tyst minut. Visst är det fantastiskt. Då vi är på jobbet så har vi under de sju timmarna hunnit med både en lunchrast och ett par fikaraster för att vi  måste vila huvudet en stund från allt surr. Men se det behöver  vi inte dessa kvällar...
Jag är sååå lycklig över att jag har så fina vänner. Trots att de vet nästan allt om mig så gillar de mig ändå. Man ska vara rädd om de vänner man har för det är så sant som det är sagt att "du kan få en ny vän, men inte få en gammal" För att kunna behålla sin vänner är ju en större konst än att vinna dem.

Vi har många kunder på simhallen som inte kommer för att bara träna utan även att få prata, att få bli sedda, nån som säger hej till dem. Dessa människor är oxå mina vänner. För det finns egentligen inga främlingar, bara vänner vi inte känner. 
Oj, vad jag låter förståndig nu då plötsligt...

Nä nu jäklar ska jag iallafall ta och vila skallen en stund. Tror bestämt att jag har fått tinnitus efter gårdagen.

                     
                                        Bildresultat för vänner bilder tecknade          KRAMELIKRAM