På Måndag åker vi i Fritidsförvaltningen till Hallstaberget i Sollefteå på konferens. Då vi även får lite fritid så har vi pratat om att besöka deras Spa avdelning. Av nån konstig anledning så började jag tänka på en Säl  just då vi pratade om detta. 

Satt länge och grubblade på hur det kunde komma sig. Var det för att vi satt i säl-skapsrummet och pratade om vår säl-skapsresa. Eller var det för att jag har känt mig som en klubbad säl de sista dagarna. Kanske var det mitt säl-synt  trevliga Säl-skap som triggade igång mig eller för att jag var så törstig då lunchen hade sån säl-ta. Var det för att jag kände mig så säl-synt  frusen vilket jag säl-lan gör. Eller för att jag i morse såg att vattnet åter hade frusit i Södra Sundet och jag var orolig för att nån stackars Säl  inte hann simma iväg innan isen la sig? Det var då jag kom på det.... Jag måste ha en ny baddräkt om jag ska visa mig offentligt på Spa. Jag ser ju ut som en Säl  i den jag har. Snacka om ett I-Lands problem men det kan inte hjälpas jag måste fixa en innan Måndag helt enkelt.

Nu är det ju så att jag gillar inte att ha baddräkt men på ställen som simhallar, spa och relaxavdelningar så tycker jag att det passar bäst. Kom just att tänka på att jag har ju lite lovikka garn liggandes i en korg och då jag nu känner mig frusen så kanske man skulle ta och virka sig en baddräkt.....Har ju ett mönster på en bikini som jag bara behöver förlänga trosan på och sen sy ihop den med BH:n så vips så har jag en varm baddräkt att ha då vi åker till vackra Hallstaberget. 

Ja då det nu blev ett litet bakslag och vintern kom tillbaks så är jag i allafall rätt klädd. Även om meteorologerna säger att har de en gång sagt att det är vår så är det vår. 


                                         

                                           


Som tur är så har jag några dar på mig så jag kanske kommer på nån bättre idé. Det finns ju mjölkförpackningar. Nämen så korkad jag är  vi säl-jer  ju badkläder nere på badis.