Det sägs att man mår bra om man går barfota på sommaren. Jag tillhör dem som älskar gå barfota men ....hur får man dem rena? Ser rent ut sagt fördjävlig ut om fötterna. Tycker det är så fint med rödmålade naglar, men då dras ju allas blickar till mina fötter och det är ju inte kul. Då mina fossingar ser ut som en sån där trädgårdskratta så kan ju folk tro att jag har använt fötterna då jag planterade i rabatterna.

Det finns många egenskaper man har som man är mindre stolt över, som detta att inte kunna ta det lugnt. Min slöjd fröken sa några kloka ord: sakta och väl slår ingen ihjäl, men fort och illa kan ingen gilla. Tänker ofta på detta, senast igår då jag sprang runt med gräsklipparen. Jag är så snabb så gräsklipparen hinner inte klippa gräset utan bara lägger ner det. För då jag är klar så reser sig gräset sakta upp igen och ingen kan tro att det är nyklippt.

Likaså då jag lagar mat. Måste säga att jag är väldans bra på det får oftast 9 gafflar av 10 möjliga av L. Full pott blir det bara om han får en öl till. Men oj så  det ser ut på spis och diskbänk. Ja man kan nog få ihop en hel kryddburk med det som har hamnat utanför. Skulle kanske satsa på att sälja "Annikas kryddblandning" Att ha en matta framför diskbänken är oxå bara att glömma.  

Ja nu har vi rivit och fyllt två stora containers med bråte från Malins stuga. Fick många frågor efter mitt förra inlägg. Men så här ligger det till: De köpte denna stuga som nu är riven för tre år sedan. Men då den luktar grävling minst sagt så bestämde de sig för att bygga nytt då tomten är helt underbar. Så de har ritat och byggt hela huset själva så när som takstolarna som de beställde. Helt fantastiskt duktiga ungdomar. Men nu bor de i det nya och kan snart njuta av somrarna och inte bara jobba. Tyvärr så gick det varken att komma fram med en traktor eller sätta eld på det då räddningstjänst sa ifrån, så därför har vi använt handkraft. Men gissa om vi har fått fin färg då vi varit ute i solen hela dagarna.

Men nu blir det fest för att fira detta på Lördag. Ha det så bra nu för det tänker jag ha.