Måste le då jag läser om videon som ska lära seniorer att ha säker sex. I USA har könssjukdomarna bland äldre ökat med 71 procent. Men det jag ler åt är kvinnan som Aftonbladet intervjuar och som säger:

– Man får se till så att man inte träffar någon flirtfågel som sprungit runt överallt. Det ska ­vara en rejäl gubbe som tycker om fåglar och ­natur, säger Birgitta 75 år.

Men det var då ena riktiga hurtbullar på videon ska jag säga. De har nog käkat Vitapro. För de var då väldans viga. Men härligt att se att åldern inte har nån betydelse.

I morse hade jag lust att "grynings kura". Visst kan man säga så. Man säger ju kura skymning. För oj så tungt det var att kliva upp 4.40. Alltid likadant då man vet att man har en ledighet framför sig. Dessutom så snöade det, vilket det gör fortfarande. Så jämans onödigt. Men nu är det bara en arbetsdag kvar. 

Har fortfarande inte hört nåt från Sundsvallsjukhus. Så i morrn då blir det till att ringa och hota att om de inte hittar min journal så anmäler jag dem. Dessutom ett bra scoop. Förresten det är inte bara ett hot, jag kommer att göra det. Nån jäkla ordning ska det väl ändå vara.

Hoppsan nu började tanten surna till igen. Men hörrni ha nu en bra kväll det som är kvar av den. Och Natti,natti.