Fattar ni vad skönt. Jag har sovit flera timmar på sidan utan att vara rädd för att bröstet ska flytta sig bakpå ryggen eller så. Snart kan jag nog kasta extra kudden som jag har i sängen som jag antingen har under benen,ryggen eller rumpan. Den har varit skön att ha så ryggen blir avlastad. Läste i en av mina fina bloggvänners blogg att det är bra att ligga på rygg, för då blir man inte så rynkig. Så jag kanske kommer att fortsätta med det. Inget ont som inte har nåt gott med sig.

Som jag skrivit tidigare så tycker jag att det är kul att kolla om folk har nån dubbelgångae. Vilket de flesta har. Alltid är det nån som är lik en kändis eller tex. Men har ni tänkt på vad det stämmer då man säger "sådan matte sådan hund" eller om det är tvärtom. Men vilket fall så är nästan alltid Matte eller Husse lik sin hund. Kommer det en människa med en liten pudel så är hon alltid själv liten. En som har en bulldog är ofta kort och kraftig. Såna där hundar med långa ben har nästan alltid en matte med oxå långa ben. Har hänt att det inte har stämt, men då är det inte hundägaren själv som är ute och rastar hunden. Jätte roligt iakkta dem tycker jag. Har ni hund och stämmer detta tycker ni.

Nu är det dax att trava ner till badis igen. Åter en sen kväll. I morrn blir det riktigt tufft för då jobbar jag från 9.00 till 23.00. Sista timmarna är inget måste. Men då har vi ju Vattendisco. Och då behövs det många badvakter och extra morsor. Det är så roligt att se alla dessa glada barn. Dessutom är vi inte så hårda på alla regler som annars måste följas i omklädningsrummen bl.a. Så det är skräpigt ska jag säga. Efter godisregn m.m. Men jag har ju Londonresan framför mig på Fredag så det är helt okej.

Ha en fin Onsdag för det ska jag ha.