Jaha, då var Måndagen snart slut så då är det snart Fredag då. Måste säga att den har gått rätt så fort, har suttit vid datorn ett par timmar för att lära oss lite nytt då det gäller att räkna ut momsen m.m. Vi har ju inte moms på bad och träning. Men däremot på det vi säljer och Relax. Så det blir ju alltid lite extra jobb då det ska faktureras. Det händer ju hela tiden nåt nytt, och även vi som inte jobbar med detta hela dagarna måste ju få bli uppdaterade. Tyvärr så finns det inte så mycket tid avsatt till faktuering, fast vi har väldigt många företag som låter sin anställda skriva upp sitt bad eller träning, eller som köper alla de sorters träningskort som vi skall skicka faktura till. Så ofta känner man sig inte tillräcklig. Men jag tycker att det är så roligt att ha varierande arbetsuppgifter. 

Gissa om jag har ont i nacken och ena sidan av halsen idag. Hade jag inte haft påssjuka så hade jag nog gissat på att det är det jag har. Men man ska nog inte gnälla. Läste om en man som har en muskelsjukdom så han kan bara stå upprätt en kort stund åt gången. Men självklart så tycker Försäkringskassan att han skall ut och söka jobb ändå. Undra vad han ska kunna söka för jobb? Provligga sängar på Ikea kanske.

Vad tycker ni om att TV hallåorna försvinner? Jag kommer att sakna dem. Tycker att det är trevligt med dessa glada hallåor. Då stör all reklam mig mer. Förresten kollade jag om jag vunnit nåt på min Postkodlott. Men inte var det nån vinst. Tänker då på killen vars mamma tjatade att han skulle städa sitt rum, och då han gjorde det så hittade han en lottokupong med en vinst på 561.000:- Inte fan händer nåt sånt mig.

Lennart överraskade mig med en bakelse då jag kom hem. Sånt gillar jag. Ha nu en fin Måndagskväll för det tänker jag ha.