Jag skrev i mitt förra blogginlägg att jag nog skulle vara halvdöd på kvällen efter en helg till sjöss. Men så blev det inte. Vi tog båten och åkte ut för att rycka strömming på kvällskvisten. Så himla roligt. Tänk att inte ens behöva sätta på äckliga maskar, utan de nappar ändå. De måste ju ha ärthjärnor eller vara väldigt glupska. Visst är det en hel del som fastnar på kroken då man rycker och då har de ju inte en chans utan får kroken i ryggen. Måste erkänna att jag får lite dåligt samvete då jag plockar bort dem från kroken. De har ju faktiskt en väldigt stor familj och släkt som jag nu har gjort ledsen. Och man är ju faktiskt en mördare. En väldigt grym sån dessutom.

Det var ju ett litet problem innan vi åkte iväg.....Det var ju den här Måndagen då allt börjar. Dallas, Robinsson, Ensam mamma söker, Färjan och Det okända. Kunde spela in några av programmen. Men nu vet jag att jag hade inte missat nåt om jag hade struntat i det.Kollade lite på färjan och rodnade då jag tänkte på vad jag skrivit i min blogg. Herregud nu tror ni att jag har betett mig så där skämmigt i helgen. Men så farligt var det inte. Såg en stund på Dallas. Men oj,oj jag inser att även jag har åldras, inte bara dom där på Ranchen. Nej den skiten får vara för min del. Ensam mamma har jag inte kollat på än. Men läste att det var nån pinsam scen då en kille berättade på första dejten att hans spermier var döda???? Nä jag skippar den såpan oxå. Snabb spolade lite på Robinsson. Nej, nej vad är nu detta. Deltagarna har nog jätte roligt, men inte jag. Kom på mig att sitta och spela Ruzzel på telefon istället. Så det som nu är kvar är det okända. Fär kolla på det i helgen. Det programmet tillhör mina favoriter, så hoppas att jag inte blir besviken där oxå.

Nu ska jag ta och göra lite justeringar i facet innan jag ska ner till badis. Varför vaknar alltid män lika snygga som då de lägger sig? Har inte de lika torr hy som vi kvinnor? Blir de aldrig bleka? Behöver de inte öppna upp blicken och se lite piggare ut med lite färg?

Sen en sak till, och det är det här med kvällsmackan som jag inte kan vara utan. Varför får jag dåligt samvete varje kväll och drar in magen då jag borstar tänderna och kollar mig i spegeln före sänggående. Det är väl ingen ide att banta på kvällen man går ju ändå upp på morron....