Blir så glad då jag ser att det fortfarande är ljust kl 15.00. Men jag lovar att kl 00.15 i natt så var jag inte lika glad. Då började min hjärna att snacka med mig. Tycker verkligen att det är trevligt att konversera med den i vanliga fall men inte mitt i natten. Hur jag än försökte så ville den inte sova och det är inte skoj. Då  klockan är 4.45 så började Miriam Bryant att sjunga "sista morgonen" på klockradion. Den är sååå fin men just i morse hade jag helst velat be henne hålla igen käften så jag fick sova vidare.....Dessutom har min mamma sagt att om man börjar morgonen med att vissla eller sjunga så gråter man innan kvällen...

Bara gilla läget och masa sig upp. Då jag börjar k. 6 och är först nere på badis så vill man ju komma i tid. Fixade mig i ordning och tog en snabb titt på termometern som visar -10... inte så farligt...trodde jag ja. Det småblåste så det var minst det dubbla och inte hade jag några långkalsonger på mig....Hinner inte vända om så jag ilar vidare. Som jag berättat tidigare så har jag en vacker promenadväg  längst med Södra Sundet innan jag är framme. Men var var vägen idag? Då den kalla snön drev så var vägen puts väck, dessutom var det kolsvart ute. Bara att chansa och gå och bitvis så gick snön dessutom över stövlarna. Känner hur den smälter av min kroppsvärme och rinner ner till fötterna som blir iskalla. Oskönt!!!

Jag blir inte så där fint röd om kinderna då det är kallt utan ser mer ut som en Tvättbjörn men med fel färger. Ingen vacker syn ska jag säga. Så kommer den första kunden.....en kvinna som säkert har parkerat bilen så nära ingången som möjligt och då hon ser mig säger hon- Undrar just ur kallt det är idag. Kollade inte på termometern. Men det kändes rätt skönt.......

Senare idag så fick jag åter rosor på kinderna men av en annan anledning. Skulle bara ringa ett litet samtal och beställa några varor. - Hej det är många som ringer just nu. Du är placerad i kö och vi tar emot ditt samtal så fort som möjligt.....20 minuter senare. Hej du har nu kommit till växeln, vad kan jag hjälpa dig med? VÄXELN??? Snälla koppla mig så jag får göra min beställning. Hej det är många som ringer just nu....15 minuter senare. Hej du har nu kommit till växel, vad kan jag hjälpa dig med??? Det var nu jag fick en ny röd färg på kinderna som spred sig mot öronen och upp till pannan.....Jag höjde rösten och  sa - KOPPLA MIG RÄTT så jag får göra min beställning!!!! Jag tycker mig höra en suck och sen en röst som säger. Det är rätt många som ringer just nu och detta samtal kommer att spelas in och du är nu satt i kö.............SPELAS IN? Jäkla fegis sa jag och la på luren.

Men nu är jag glad igen och har dessutom fått tillbaks min ansiktsfärg.

 Jag kan förstå att Lennart ibland vill umgås med nån gladare....som Julia Roberts t.ex.

Men kan han så kan jag.....Travolta är väl trevlig.

Bildresultat för morgonstund har guld i mun