Känner mig lite mer förrvirrad än vanligt. Kom just på att det är Söndag och man har en dag till ledigt. Hurra så bra det kändes. Nu fick jag ju liksom en bonusdag.

 Jag har längtat så efter att få börja kratta, och idag var det perfekt väder för det. Men nix det gick inte så bra. Synd för jag tycker att det är så härligt att ha nåt att göra då man är ute. Att sitta rätt upp och ner är ju oxå skönt, men idag är det inte så soligt så det var inte att tänka på. Men det är bara att gilla läget.

Nåt som stör mig är alla människor som älskar att elda upp sina löv och kvistar från sin tomt. Helt okej om man bor på landet, men bor man inne i tätbebyggd område så är det inte kul. Jag tycker det luktar så vidrigt. Och det tränger in i huset, sen om man har några kläder på tork så får man ju tvätta om det. Man kan väl för fridens namn spara ihop det till sist April och elda upp det då eller göra en kompost. Skönt att få gnälla lite.

Jag har suttit en stund och kollat bloggar. Kul att hälsa på hos nya också. Jag har ju mina favoriter som jag följer i den mån jag hinner. Men roligt med nya bekantskaper. Man får verkligen en inblick i andras liv. Jätte roligt. Men nu ska jag lägga köttet i marinad för ikväll blir det grillat. Men vi får allt sitta inne och äta.

Ha nu en skön Påskdag och jag ska inte glömma bort att jag är ledig i morrn.