Nu jäklar ska här rockas fett. Dags för Black Sabbath och Ozzy i Friends Arena på Fredag. Nu har vi turen att få låna en lägenhet på Gärdet av Malins svärföräldrar, vilket vi är så tacksamma för. Nu sitter jag bara och kollar på vilket sätt vi bäst tar oss ut till Solna. 

Det är ju inte som här hemma i vår lilla stad där man har gångavstånd till allt. Tänk så många gånger vi brukar säga att det är så praktiskt att bo här. Vi kan promenera till slalombacken, havsbad, simhall, ishallen, tennishallen,bowlinghallen, biblioteket ja till krogen m.m. Eller spänna på sig skidorna för att ta sig en härlig skidtur direkt utanför dörren eller varför inte ner och pimpla på isen eller på sommaren ta en promenad ner till båten. Visst låter det väl praktiskt. Men......

Visst tycker jag att det är roligt att åka till Stockholm eller nån annan stor stad ibland. Det finns ju så mycket att både se och göra. Men efter en helg brukar jag vara rätt så nöjd. Då är det bra att kunna "vakenvila"Ja ni läste rätt. Det är det senaste inom filosofin stresshantering. Man ska efter att ha "vakenvilat" må bättre, stressa mindre och fatta klokare beslut.

Nu är det bara det att jag är nog lite före min tid. För om jag tolkar det hela rätt så betyder detta nya att man ska gå ut i skogen och titta långt framför sig och upp och ner inte stirra ner i backen. Eller fästa blicken på nåt länge så man gömmer bort allt omkring en...... Herregud hur många gånger har man inte fastnat med blicken på nåt utanför fönstret eller suttit på nån stubbe i skogen för att bara  tokglo på en gran istället för att plocka de där blåbären som var meningen. Eller man intar ryggläge och ligger och strirrar på en flugskit i taket..... Men så mår jag ju rätt så bra oxå förstås.

Hörrni, nu blir det lugnt här ett tag då jag förmodligen bara tar en liten bloggrunda i morrn. Men jag har väl en del att skriva och ventilera om istället då jag är tillbaks på Söndagkväll. Ha nä.