Ja då har man målat tånaglarna, rakat benen och fixat bikinilinjen. Så nu är jag redo för Cypern. Är lite  fundersam på om det är dumt av mig att simma. Borde kanske ta det lite försiktigt ett tag till. Min läkare sa att jag var långt ifrån färdig läkt, men ska ju ändå leva normalt. Jag älskar ju bada. L. brukar säga att om jag blir arbetslös så kan jag ta jobb som brevbärare i Venedig.

Ett glädjande besked är att de ringde från Sundsvall och sa att nu hade min journal kommit till rätta. Jippi! Han var väldigt tydlig på att påpeka att det var helt och hållet Umeås fel. Men just nu skiter jag i vem som är syndabocken, bara de har hittats. Han ska skicka mig kopior på alla elva A4 papperna som var på vift. Sen fick jag ställa de frågor som jag hade, och fick svar på dem. Skönt att det var klart innan vi åker.

Vi har en hel del stölder nere på badis nu. Vi har varit så förskonade från det, trots att vi har ett medeltal på 800 besökare per dag. Under högsäsong är det ju fler och under sommaren färre förstås. Men nu försvinner det framförallt kläder. Eftersom det stod i tidningen i morse så blev det ju dagens samtals ämne. Det är lustigt att så fort nån inte hittade sin strumpa så var de snabba på att säga: Nu har nån snott den. Man måste ju leta lite först kan jag ju tycka.

Men om ni bara visste vad mycket kläder, skor m.m som blir kvar som ingen frågar efter. För att inte tala om handdukar och badkläder. Det finns ju inte så många ställen där man klär av sig  och kan glömma kläder på. Men ändå saknar ingen  alla dessa fina jackor och skor. Hm...Men efter ett tag skänker vi det till röda korset eller andra hjäporganisationer. Så vi slänger det ju inte.

Nä nu ska jag gå igenom min komihåg lista igen. Ha en bra vecka nu för det ska jag ha. Vi hörs nästa helg. Stora kramen.