Har haft en så skön helg. Den började med värsta myset på Fredags kväll. Jag var med några av mina bröstsystrar och käkade tapas, sen blev det relaxen. Vi lånade den efter ordnarie öppentid så vi fick vara helt för oss själva. Det började snöa framåt småtimmarna, men vad gjorde det. Man är ju en viking så vi var ute barfota och i baddräkt i snön och svalkade av oss innan vi fortstatte med bastu och de varma poolerna.

Lördagen blev en städdag här hemma. Kanske inte så kul men så skönt då det är gjort. Det där förbannade dåliga samvetet som man hela tiden går omkring och har för att man inte hinner med det ena och det andra. Men nu kan jag släppa städningen för några dar iallafall. Läste nåt klokt angående dåligt samvete " Jag vet inte om jag ska vara glad för att jag har det så bra eller om jag ska ha dåligt samvete för att inte jag också svälter."

Såg  på melodifestivalen i går kväll, man vill ju hänga med för det är ju ett stort samtalsämne.  Det som förvånar mig är att det är så många som säger att de inte följer med och ser sån skit. Men ändå så har programmet  så höga tittarsiffror. Jag är glad att det var två Norrlänningar som vann. Helt okej. Den där låten "gosa,gosa" kan jag tänka mig kan bli populär på afterski i Åre, Finlandsbåtarna eller på Mallis. För alla kan nog hänga med i texten och du kan vara rätt så onykter men klara av rörelserna ändå.

Idag har solen visat sig hela dan på en klarblå himmel. Kan inte bli ett bättre Söndagsväder. Så nu är jag laddad inför en ny vecka. (jag ljuger så bra)  Fy sjutton vad jag längtar efter semester just nu. Men bara gilla läget. Jag har det ju sä jäkla bra som har ett eller två jobb förresten och som får semester. Dessutom som har råd att resa och göra en massa kuliga saker. Men egentligen så är vi ju ute och reser hela tiden.  Vi reser ju runt solen  en gång varje år, dessutom är det gratis.

     Här är beviset på att jag är en äkta Norrlänning. Det sägs att det inte finns nåt dåligt väder utan bara dåliga kläder. Skitsnack. Det finns både dåligt väder och dåliga kläder, men inget biter på mig.