Det pratas mycket om hur farligt det är att stoppa i sig en massa hälsopreparat som vi inte vet vad det innehåller. Framför allt det som är köpt på internet. Kommer då att tänka på olika hälsokurer som man använde sig av förr, som tex mot armsvett - blanda ättika och franskt vin- pepparot istället för penicllin. Visste ni att tallbar är ett av de viktigaste födoämnen under överlevnadskurser i skogen. Men det bästa mot mag smärta är -Gå och prova bajsa.

Vi har två gym på vårt badis och jag kan lova er att det är bra raggnings ställen. Så många jag har sett genom åren som har träffats där. Ett bra knep är att om man sätter sig vid en maskin och låtsas inte begripa hur den fungerar. Så säger man högt -  är det nån som kan hjälpa mig, jag har glömt hur man gör- Jag lovar att ni  plötsligt är omsvärmad av ett gäng hjälpsamma karar.

Nu har ju inte jag testat det själv. Törs inte. Tänk om det gäller alla andra och inte mig. Nu för tiden är det ju ingen som vänder sig om på gatan efter en, och gör de det så tror jag alltid att jag har en pappiljott kvar i håret eller att byxorna har spruckit. En gång då jag var ute på en promenad i duggregn log alla som jag mötte mot mig. Kändes så bra. Men då jag kom hem och tittade mig i spegeln såg jag varför. Hade inte vattenfast mascara den dan. Och inte är det nån som bjuder ut mig på krogen längre. För inte så länge sen så kom det fram en äldre herre 70+ och frågade om jag ville följa med på en promenad med stavarna. Men hallå.....

Nä nu ska jag nog ta och lägga en ansiktsmask (1/2 äggvita) Ha nu en fin dag för det ska jag ha.

Alla har sin skönhet, men det är inte alla som ser den