Min son och jag hade en liten diskussion här om kvällen då vi undrade om en människas öron och näsa fortsätter växa då man blir äldre. Då vi inte var överens så blev det till att googla på det. (jag hade rätt). De fortsätter inte växa. Öronen kan möjligen bli nån millimeter större, men däremot så roterar de lite då vi åldras????? Så snart kan jag äntligen börja vifta på öronen. Kan ju vara bra då man vill hålla myggen borta eller då det blir väldigt varmt.

Råkade hamna på en artikel från vetenskapens värld  då vi var inne och läste på om detta, där stod det: Vår kropp har enligt forskarna allt det maskineri som krävs för att läka sår utan ärr och återskapa förlorade kroppsdelar och förstörda organ, precis som många djur kan. Vi måste bara finna de rätta knapparna att trycka på, och detta arbete är redan en god bit på väg.

Herregud!!! Snart kan det växa ut nya kroppsdelar om vi råkar tappa en arm eller ett ben precis som ödlor och sjöstjärnor kan. Fantastiskt.......Hade jag bara vetat detta tidigare så hade jag nog väntat tills jag hade hittat knappen så hade det ju växt ut ett nytt bröst på mig.

På tal om bröst. I går så brann McDonalds här i Härnösand ner till grunden. Jätte tråkigt, även om jag själv  aldrig äter där. Men det är ju arbetstillfällen som försvinner. Måste bara visa en rätt så rolig bild jag hittade som visar hur man kan använda sina bröst vid tillverkning av hamburgare.

                                                                      

Nu blir det inga mer funderingar från mig idag. Men då jag ser denna lite kraftiga kvinna så kommer jag osökt att tänka på några kloka ord:

                     BÄTTRE VARA 

           ÖVERVIKTIG  ÄN 

                                       SKITVIKTIG