Nu börjar vi känna av att det är höst på riktigt nere på badet. Så roligt att så många människor tänker börja ett nytt sundare liv, och så många som tänker fortsätta att vara flitiga besökare hos oss. Vi säljer massor av träningskort både till bad och gymanläggningarna. Vi har ett guldkort som vi nu har lagt till så att relaxen ingår. Då får man alltså både utnyttja våra båda gym, bad, alla motionsgrupper och relaxen. Jag tycker att det är lika viktigt att unna sig avkoppling som att träna. Ser så många som kommer stressade för att hinna med sin täning. Då är det nog dax att börja fundera på vad de behöver just då. Nu vet jag att träna är som en avkoppling för många men ibland behöver vi nog få känna oss lite lyxiga och bara få vara oxå.

Jag har med åren blivit allergisk mot trycksvärtan i tidningen. Nyser så både snor och tårar rinner. Har märkt att det blivit värre och värre, men nu vet jag varför. Jo, ju mer närssynt jag blir ju närmare tidningen kommer jag ju då jag läser. Så det är kanske dax att gå till optikern.

Fick ett kort i brevlådan där det stod att någon hjälporganisation skulle komma och samla upp kläder om vi lade dem i säckar och ställde ut dem idag. Så nu har jag fyllt två säckar som står ut vid gatan. Då jag satt och läste tidningen så ser jag mellan nysatackerna att det är så inne med kavajer i höst i alla de modeller. Oj... där i de svarta säckarna ligger nu flera kavajer. Fan vad typiskt att det skulle bli mode nu då. Ja, ja nu får väl nån stackars fattig människa känna sig lite inne i allafall.

Nä nu ska här hängas tvätt sen blir det ner och sälja lite mer träningskort.