Jag tror att jag ska bli tattare istället för badtant. Det passar mig helt perfekt detta att flytta runt från  plats till plats i en husbil. Så mycket vi har sett och träffat många nya trevliga människor. Nu har vi inte åkt så långt utan snokat runt lite runt Siljan i Dalarna bl.a. Då vi har haft cyklarna med oss så har vi kunnat ta oss fram på många små vägar vi inte lär ha har åkt på om vi haft bil. Dessutom detta fantastiska väder. Har väl aldrig badat så mycket nån sommar. 

Men nu är ju inte allt bara positivt och bra med detta kring flackande. Ska jag vara riktigt ärlig så finns det en sak som är skit.....det är då man ska göra tvåan. Hur kul är det att skita i husbilens potti potti. För även om man spolar så ligger det ju kvar där i lådan och nån ska ju tömma den. Eller att sitta på en toa på en camping där dörrarna är alldeles för små. Av nån anledning så går de inte från tak till golv. De är ju inte ljudisolerade heller. Så hur lätt är det att koppla av då man både hör och känner vad grannen bredvid gör. Dessutom så vill jag sitta och läsa nåt under tiden och det är inte kul när man ser fötterna på den som köar utanför.

Man kan ju gå ut i skogen men......då ser man snart att det är många som spanat in samma ställe. För där ligger det dasspapper både på marken och  på buskarna. Dessutom en hel del annat skit som folk vill bli av med tex. en sko, dammsugare och en microvågsugn????? Nån har missat detta med sopsortering.

Tydligen så finns det en oskriven lag som säger att det är mannen som tar hand om disken då man campar, om jag tänker efter så kanske det gällde tömning av potti potti oxå. (Det är då ett gulligt namn på denna tjottahejti låda i allafall)

Bilder från vår lilla tripp kommer senare. Har lite att göra nu först........

Kramen.

Förresten några från mobilen kan jag ju visa....

Barnbarnen Emelie och Linnea fick  följa med på en liten tripp i bobilen innan vi åkte vidare.

                

Första stoppet vart hos Lill Babs i Järvsö. Men tyvärr var hon inte hemma så jag fick nöja mig med att kika in i hennes garderob. Här sitter jag vid Järvsjö klack.

                           

Det var såååå varmt den dagen vi cyklade och kämpade oss upp till Granberget i Siljansnäs.

                    

                           Tänk så många fina gamla välbevarade hus det finns.

                      

               Lennart blev lite småkär i denna båt som han såg i Leksand