Är det nån som funderar på om jag fortfarande ränner runt  med mina stavar så är svaret nej. Nu har jag hittat ett mycket roligare sätt att motionera på. Jag jagar Pokémon. Vet inte hur många mil jag gått, men många är det. Jag har verkligen fått försvara detta spel "Go Pokemon" då många fnyser åt det. Men jag har väl aldrig mött så många barn, ungdomar och äldre människor som är ute och promenera som jag gjort den senaste tiden. Hela familjer som är så lyckliga för att äntligen så får de med barnen ut på promenad.

Nu kan jag inte alla regler i detta spel utan tycker det är mest kul att fånga dessa fina figurer. Ja, jag sa fånga....för det handlar inte om några blodiga mord här inte. Utan man går till olika stopp som alltid finns vid någon sevärdhet som kan vara en staty eller byggnad.  Då man kommer fram till dessa så får man information om vad det är för nåt man ser samtidigt som man då får lite nya bollar m.m så man kan fortsätta sin promenad. Dessutom så måste man gå 5 km för att ett ägg som man har fått ska kläckas och då får man får en ny liten krumelur till sin Pokémo samling och dessutom ännu  mer frisk luft  och motion. 

 Det låter säkert jätte larvigt för er som inte gillar spel. Man behöver inte gå och glo på sin telefon hela tiden, för då man närmar sig en liten figur så hörs ett ljud och telefonen darrar till. Jag ser att barn gärna vill göra det men vuxna tycker nog att det är lite skämmigt och spelar lite mer diskret.

De som nu spelar detta i bilen är ju dum i huve...man spelar väl inte Fia med knuff eller Poker i bilen heller!!! Dessutom så kan folk inte spela då de är på jobbet, vilket är bra...möjligen på lunchen.  Men då får man ju sig lite frisk luft samtidigt. 

Att spela är ingen konst, men att sluta.....

Vill visa några av alle de kända statyer som vi har här i stan som jag nu har återupptäckt. (Har lånat bilderna från nätet)

  Skalden Frans Michael Franzéns monumentet finns i Stadsparken

Fiskafänget som står bakom Domkyrkan

Diktaren Pelle Molin finns på Murberget

 Lyriken Elias Sehlstedt som oxå står i Stadsparken

 Författaren Ludvig Nordströms monumentet utanför Technichus

 Minnesmärke av författaren Bertil Malmberg vid Sambiblioteket

 Form för kunskap som är gjord i brons.

 Biskop Lars Landgren vid Domkyrkan

 Så har vi ju flötet.....

 Som ni ser så har vi och har haft många kända personer som är födda i lilla Härnösand. Så vi är ju inte helt bakom flötet....Undra just om badtanten kommer att bli en staty nån gång? Men jag får väl nöja mig med att få en bild på en kaffekopp.         Ha det gott alla vänner.