I morrn är man tilbaks till verkligheten igen. Så idag blir det till att pressa lite extra i solen. I natt har det varit som en bastu i sovrummet. Så himla fuktig  och varm luft. Fy vad jobbigt det är då man inte får sova riktigt. Men skitsamma nu ska jag strax iväg till stranden och då får jag väl ta mig en tupplur. I natt lär man väl oxå sova dåligt för då jag har kopplat bort allt vad jobb heter så  lär jag väl ligga och repetera priser och plu nummer. Men det sägs att arbete gör sömnen söt, så i morrn sover jag väl som en stock.

Har inte suttit vid datorn just nåt sen i Onsdags. Så vad har jag gjort? Jo, bl.a varit på allsång på Murberget det var sista gången. Det var Birgit Carlsten som var gäst denna gång. Hon sjunger Edith Piaffs låtar riktigt bra, men annars så är det ju ingen jag skulle köpa en skiva av. En tradition att gå dit minst en gång varje sommar. Sen har vi varit på Hemsön, älskar att sitta där vid Ångermanälven och bara kolla på alla båtar som passerar, från de allra minsta till stora lastfartyg. I går blev det grillning i Malins stuga, men då vi skulle hem så öppnade sig himlen och regnet öste ner. Vi cyklade så gissa hur blöt vi var. Tur man inte är gjord av socker.

Nä nu ska jag ta en filt och en kudde och dra iväg till stranden. Kan ju alltid ligga och drömma om nån resa till solen i vinter. De längsta resorna gör vi i vårt eget inre. Men egentligen så är vi ju alla ute och reser, för vi gör ju en resa runt solen varje år. Det är dessutom gratis.

  Detta är avkoppling. Att bara sitta och kolla ut över vattnet vid Ångermanälven.