Har nyss kommit hem från trappstädningen mitt extraknäck. Skittråkigt men det finns ju fördelar. För det första så är det öronmärkta pengar som bara går till resor och nöjen för det andra så får jag motion och det tredje så tänker jag så bra då jag går trappa upp och ner. Tömmer liksom skallen på en massa. Men det jag tänkte skriva om var dessa pelagoner. Visst är de fina men......På våren så tar tanterna fram alla dessa övervintrade pelargoner och radar upp dem i fönstren i trapphusen. Hur många som helst som trängs på fönsterbrädan. Så länge de inte blommar så är det okej men sen börjar eländet. Dessa vackra blommor sitter som klister på fönsterrutan. Det går bara inte bort. Möjligen med bensin, och den har ju blivivt så dyr. Sen så skräpar de ju så ininordens. Det går inte att sopa upp, blommorna liksom bara krullar ihop sig till en liten korv och lämnar en färgad smet efter sig.

Nu är det så att min mamma älskar dessa pelargoner, hon säger att det är de enda blommor hon klarar av att sköta. Så därför har jag inte hjärta att klaga till alla dessa trevliga damer som bor i mina trapphus. Jag vet vad de betyder för dem. Men jag kan tala om att jag har bara pelargoner ute, aldrig inomhus.

Låter jag sur idag? Men det är jag inte. Har sett att jag har massor av knoppar i rabatten och det gör mig glad. Nu gäller det bara att hänga med så man inte missar nåt. Det går fort då våren väl har kommit. Nu ska jag ta mig ner för backen till badis, där jag ska tillbringa det mesta av helgen då det är min jobbar helg. Ha en fin Fredag.