Så otroligt påverkad jag blir av olika dofter. Oftast väldigt positivt, men det kan ju bli lite dyrt ibland. Som idag tex. då jag följer med min kollega en sväng på stan efter jobbet för hon skulle kolla på ett par skor. Efter en hel dag  i den fuktiga luft som vi har inne på badis, så var det som att komma ut till  en ny värld. Det var nån minus grad och snö i luften...det luktade ADVENT. Kände mig glad och lite upprymd. Sen vet jag inte hur det gick till, men plötsligt står jag utanför Åhlens med en stor påse. Jag hade köpt en ny adventsljusstake. Eller rättare sagt ännu en adventsljusstake. Men om jag tänker efter riktigt ordentligt så tror jag att vi har en stake som inte var i så fin form i fjol......Jag menar självklart en som  inte spred så mycket ljus;)

Det händer ibland att jag värmer lite glögg bara för doftens skull. Eller då jag bakar pepparkakor så brukar jag gå ut på gatan bara för att känna hur gott det luktar från vårt hus. Nu är jag  inte så där stormförtjust i varken glögg eller pepparkakor, men det hör till och då slinker det ju ner ändå. Eller är det för att det luktar så gott kanske.

I morron kväll har jag lånat Relaxen så jag och några vänner hade tänkt att vi ska dit och mysa. Man skulle kanske ta med sig lite glögg. Hmm.....faktiskt ingen dum ide......för affärerna har ju ändå inte öppet, ifall jag skulle bli påverkad av doften.

 Måste bara testa vad det var för ljusstake som råkade följa med mig hem.      Men visst är den fin?