Vilken bra dag detta blev. I går ringde de från mammografin och undrade om jag kunde komma i dag då de fått ett återbud. Självklart så tackade jag ja, för jag ville ju veta vad det är jag inte känner igen i mitt bröst. Allt såg så bra ut, det enda var lite vätska men det var inget att oroa sig för. Så  det  jag känner kan vara just detta eller så ärren som inte syns eller alla nervtrådar som fortfarande jobbar på för att jag ska få tillbaks min känsel, kanske implantatet som rör sig. Men jag säger då det att ska jag få tillbaks ännu mer känsel då jäklar kommer jag inte att kunna ha kläderna på mig för oj vad det gjorde ont då de tryckte ihop mitt stackars bröst i den berömda röntgenmaskinen,  jag väntade bara på att det skulle spruta silikon runt väggarna. Men.....

Jag vet att det är över 20% av alla kvinnor mellan 40 och 74 som inte går på mammografi då de blir kallade. Jag hoppas att ni som läser min blogg inte tillhör nån av dem. För denna pattklämmare kan rädda liv. Den smärtan man känner vid undersökningen är ingenting mot vad alla som får bröstcancer får gå igenom och ju tidigare man upptäcker denna jäkla cancer så ju bättre. Jag är ju ett levande exempel.

 Så nu kommer jag att fira varje dag i ett år då det är dax för nästa undersökning. Men en klämdag nån gång i månaden fram tills dess är ett måste. Gäller oss alla kvinnor och förresten ni män kan oxå ta en klämdag då det är ca 45 män som får bröstcancer varje år.

Så det enda jag nu behöver göra i Umeå är lite finjustering. Läkaren undrade vad plastik kirurgen som hade opererat mig hette. Men inte kommer jag ihåg det så jag svarade att hon var i allafall utländsk och jäkligt snygg. Då svarade han: Ja dom brukar alltid vara snygga därför att de tränar på varandra..... Vilken underbar personal de har där på mammografi centrumet i Sundsvall. 

                Tor att jag ska ta och fira genom att göra lite armhävningar. 

                                         

                                                  

  Då vi åkte hem från Sundsvall så såg vi ett 40 tal Svanar som hade vårens årsmöte i en sjö men.....       

                                            Hade de inte fått fel adress???