Fan vad jag är smart. Har världens skavsår på hälen efter att ha gått i nya stövlar. Ja ni vet ju hur ont det kan göra. Folk stirrade på mig och trodde nog att de hade missuppfattat det hela - var det inte bröstet hon hade tagit bort?  Men så tänkte jag till.....(skryt) Jag tog en dambinda, funkar nog med trosskydd oxå och klistrade på insidan av stöveln. Och det funkade. Jag kände nästan ingenting. Dessutom satt eller sitter den kvar, fast jag hade dem på mig rätt länge igår. Smart eller hur?

Idag är det ju Fredag igen, och då blir det nog ett glas vin till maten. Har ni tänkt på att det finns ett vinspråk. När förståsepåarna ska förklara hur ett vin smakar då har man svårt att hålla sig för skratt. Hur smakar ett vin som är galopperande eller ett finstämt vin. Ett vitt sexigt vin och ett vin av rasren frukt. Hm.. Undra om man skulle smaka det där vita sexiga idag.

Jag hade en så trevlig pratstund vid lunchen igår. Vi kommer att göra om detta ofta. Vi satt 2 timmar och pratade om allt. Maten var ju oxå god, åt bakad potatis och skagenröra.  Nej detta går inte för sig, nu ska jag kolla om jag kommer ihåg hur snabeldraken funkade. Får trevligt besök på eftermiddagsfika. På med mammeluckerna för idag är det kallt.

Vad är definitionen på ett gott vin? Det ska börja och sluta med ett leende.