Vad sägs om ett par mopp-tofflor. Tänk att glida fram som en isprinsessa inne i alla omklädningsrum nere på badis. Bra motion, inget slitage på armar och axlar. Då alla damm tussar har fastnat på dessa tofflor så har man plötsligt fått ett par varma duntofflor att ha på sig då det drar kallt i receptionen. Bra va?

                                   Mopptofflor

Hittade även den perfekta väckarklockan. De mornar då jag ställt den på 4.45 och jag nästa gråter av trötthet så hoppar denna lilla elaking ner på golvet och lever om så man måste bara få tyst på den. Då den far runt i rummet som en iller så får man ju sig en joggingtur först. Bra va?

                           Clocky - Väckarklocka på hjul              Hittade dessa grejer på: Bluebox.se

Dessa prylar kommer nog aldrig att tas med i Antikrundan. Tycker det är skitkul att titta på det programmet men blir lite fundersam på prissättningen. De kan säga att tex en vas som de aldrig tidigare har skådat är värd 20.000:- Men den kan väl bara vara värd det om nån erbjuder sig att betala det. Om de aldrig tidigare har sett nåt liknande så kan de ju inte veta. Dessutom om denna vas nu är så unik så vill man väl inte sälja den och då får man aldrig svar på om de hade rätt. Eller......

Man kan ju försöka se till att man får det bra på gamla dar genom att besöka lite loppisar och samla på sig lite värdefulla prylar. För den pensionen jag kommer att få kommer inte räcka till några resor och jag vill ju fortsätta att se mer av världen innan jag dör.

Men man kanske skulle ta Taxi körkort då jag blir"passionerad"....Det kanske är nån som har ett ärende till Bahamas, eller vill ta en shoppingtur till London. Hmm.....

          

Har ju några år kvar så jag får fundera vidare. Nu njuter vi av helgen som här är grå, grå med snöblandat regn. 

                       Vad ska du bli när du blir stor?

                     - Vet inte. jag bara ändrar mig hela tiden.

                     - Då ska du nog bli klimatexpert