Visst är det jobbigt då man blir så där panik hungrig. Om man inte får nåt i magen på en gång så dör man. Och vad händer då. Jo, man öppnar kylskåpet eller skafferi och stoppar det första man ser in i munnen. Idag råkade det vara en sån där underbar nötcholkad kaka från Ikea.  Den bara låg där liksom. Vips så var den borta. Det är väl det som heter försvinnande god. Men sen kommer ångesten. Fan nu vill jag inte laga mat, är liksom inte hungrig. Det är ju våffeldagen dessutom. Men fy för nå mer sött. Så det blev till att leta nåt i frysen som jag hade tänkt ha till matlåda nån gång. Ja, det gick ju bra det med, men det var bambuskott i den och jag tycker det luktar så äckligt. Det luktar ju häst i hela huset.

 På Söndagarna har vi familjedag på vår fantstiskt fina Relaxavdelning. Det är åldergräns de andra dagarna men på Söndagarna får även barnen vara där om de har en vuxen med sig. Väldigt populärt. Idag kom det 82 st. Barnen är så lyckliga då även de får besöka nåt som annars är bara för vuxna. Så den här jobbar Söndagen har gått fort, då det har varit fullt upp. Nästa gång det är min helg så ligger jag i solen. JAAAA.......

Ibland då jag sitter och skriver så vet jag inte riktigt hur en del ord stavas då brukar jag byta ut dem mot ett annat. Det är väl det man kallar för synonym eller hur.

 Har inte varit ute nåt i helgen så jag tänker ta mig en kvällspromenad för nu har vi ju en timme extra med sol. Ska gå på tussilago spaning. Har inte sett nån ännu, och jag blir ju så glad då jag får se den första lilla gula knoppen titta fram. Men ha nu en skön Söndagskväll för det ska jag ha.