Så var första arbetsdagen efter semestern avklarad. En riktig mjukstart då det är värsta medelhavsvärmen ute, och folk besöker inte så gärna simhallen då. Det sägs att ingen person behöver semester så mycket som den som nyss har haft semester. För många förstör semestern genom att göra för mycket medans de gör ingenting. Tja, ligger kanske nåt i det. Men nu kör vi så det ryker. Jag har faktiskt en ny härlig semester igen om ett halvår. Vi åker till Florida i början av Januari. Då L. fyller jämnt så ska vi fira hans födelsedag där i Miami tillsammans men barn och barnbarn. Jippi! 

Jag tycker mig höra en och annan som viskar bakom min rygg: Men hur har en badtant  råd att resa så mycket? Ja, egentligen så har man ju lust att skrika SKIT I DET DU. Men nu är jag ju inte en sån. Så svaret är att pengar är inget problem för det är bara att gå till bankomaten, alltid finns det nån som man kan råna.

 Alla ni som följt min blogg vet ju att jag har ett extra jobb med att städa trappor ett par gånger i veckan. Jätte tråkigt, men de pengarna är öronmärkta till bara resor och nöjen. Så det är ju en morot som gör att det kan var riktigt trevligt att gå upp och ner för dessa trappor. Dessutom är det ju bra motion.

Måste bara få berätta om ett oväntat besök jag fick på toaletten i går kväll. Då vi hade altanen öppen så var det ju fritt fram om nån objuden ville smyga sig in. Så då jag står där och borstar tänderna ser jag i ögonvrån att nån iakttar mig. Det är en JÄTTE stor helangora katt som stirrar på mig. Jag blev så fruktansvärt rädd så jag skrek lika högt som då jag föddes och såg ljuset för första gången, men katten blev nog mer rädd än jag.  Har ni sett hur Flinta gör då han ska börja springa? Han står på samma fläck  och springer men kommer ingen vart. Precis så gjorde katten. Värsta rivstarten men slirade bara. Då han väl fått lite fäste och kom iväg lämnade han en blöt fläck efter sig. Huga vilken puls vi fick.

Nä nu ska jag sluta skriva för annars så orkar ni kanske inte läsa allt  jag skriver. Puss och kram och nyp i stjärten på er.

PS. Det blev ett jätte, jätte trevligt poolparty i Lördags D.